Beta-testaajaksi

Törmäsin Get Inspired! -blogissa tälläiseen jännään juttuun, joka saattaa kiinnostaa niitä, jotka suunnittelevat tai jo julkaisevat omaa nettisarjakuvaa.

 

Tahdotko olla mukana kehittämässä sarjisten supertukikohtaa nettiin? Me rovaniemeläisen Favor -alustan tekijät tarvitsemme viisauttasi.

 

Favorista tullaan hiomaan optimaalinen julkaisupohja nimenomaan sarjakuville. Jotta nappulat olisivat juuri siellä missä sinä haluaisit, ja ominaisuudet juuri sarjakuvaa palvelevia, auta meitä!

 

Kokeile Favoria ja anna palautetta, siinä se. Testaa, pety, onnistu, riemastu ja jaa. Osoitteessa Favor.org voit rekisteröityä palveluun.

 

Raportoi kokemuksistasi mailitse comics@favor.org tai avoimeen kehitysdokumenttiimme (ei edellytä kirjautumista Googleen):
https://docs.google.com/document/d/1V6bL065WbzQ5Y2yB_sv0h1Zfo7C-AqrrE8yqVy3VPa0/edit

 

Favor on maksuton julkaisualusta joka on lanseerattu kesäkuussa 2011 ratkaisemaan ongelma: kuinka voi tienata netissä ilmaiseksi jaettavilla teoksilla.

 

Return the Favor -ominaisuuden avulla julkaisusi voivat saada rahallista arvostusta faneilta ja kävijöiltä. Sisältöjä voi tarkastella ilmaiseksi. Maksu on vapaaehtoinen ja summa maksajan valitsema. Ominaisuuden ansiosta sivuilla ei ole lainkaan bannerimainontaa, vaan sarjakuvasi saa kaiken ansaitsemansa näkyvyyden. Jes!

 

Pääsivumme Facebookissa https://www.facebook.com/FavorCompanyOy ja suomenkielinen ryhmä https://www.facebook.com/groups/FavorSuomeksi/

 

Favorin pääkieli on englanti, maailmanlaajuisessa verkossa kun ollaan, mutta kotimaista lisätietoa olisi täällä: http://favorsuomeksi.favor.org/

 

Ilolla: Favor-tiimi

 

 

 

Vielä muutama linkkisuositus tähän loppuun:

Netsarli – Suomalainen nettisarjakuvalista ja sarjakuva foorumi.

Sarjatulta – Sarjakuviin ja piirtämiseen keskittynyt ”nettilehti”.

 

-Emilia

Tags:

Jätä vastaus